Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ’NDE POLİS GÜNÜ KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşun 177..yıldönümü, yurdun dört bir tarafında olduğu gibi, Beşikdüzü’nde de düzenlenen törenle kutlandı.

İ.Doğu Gözaçan Parkı’nda düzenlenen tören, Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar yaptı. Bekar konuşmasında, “Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Kuruluş yıldönümü mutluluğunu yaşarken, bu mutluluğu bizimle paylaşma nezaketini gösteren siz değerli misafirlerimize şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatım adına  hepinize şükranlarımı sunuyorum.

Teşkilatımızın kuruluş  tarihi olan 10 Nisan 1845 yılından bugüne kadar ülkemizin her bir karışında asayişin ve huzurun bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz  fedakar bir şekilde görev yapan tüm polis teşkilatı mensupları her yıl 10 Nisan’ı Polis Günü olarak kutlamaktadır” dedi.

Buradaki törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebriklerin kabulu ile program sona erdi.

Törene Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Ertuğrul Karoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Arif Bozkurt, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri. Muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar