Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MABEL BEŞİKDÜZÜ’NDE AÇILDI

Beşikdüzü Cumhuriyet Mahallesi’nde genç girişimci Mert Eyüboğlu tarafından Kurumsal Emlak Zinciri Mabel Beşikdüzü bayisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törende açılış konuşmasını yapan Mabet Yönetim Kurulu Başkanı Suat Nurdemir,“Mert Bey, bizi Trabzon’da temsil edecek olan ikinci bayimiz. Mabel Giresun’da kurulmuş olan bir marka. Giresun’dan ulusal bir marka çıkarmayı başardık. Türkiye genelinde onlarca şubemiz, yüzlerce danışmanımız çalışıyor. Mert Bey’de Beşikdüzü’ne emlak konusunda kaliteli bir hizmet getirecektir. Çalıştığımız bölgelerde profesyonelce emlak hizmeti veriyoruz. Bu bölgede de Mert Bey’in bayrağımızı gururla dalgalandıracağından eminim” dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da konuşmasında, “Mert kardeşimi tebrik ediyorum. Elini taşın altına koyarak Beşikdüzü’nün ekonomisine katkı sunacak. Burada kıymetli işler yapacak. Kendisini bu anlamda tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun diyoruz. Biz de Şalpazarı Belediye Başkanı olarak her zaman yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise, “Bugün Beşikdüzü gerçekten güzel günlerden birini yaşıyor. Bugün ilçemizde üç yerde işyerinin açılışını yapacağız. Böyle bir markayı Beşikdüzü’ne getiren değerli kardeşimi tebrik ediyorum. Sade ilçemize değil, bölgemize de üstün hizmetler vereceğine eminim. Kendilerine hayırlı olsun diyor, hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Son olarak konuşan Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, “Yaklaşık iki yıldır ilçemizde bir çok işyerimizin açılışına katıldım. Bu işyerinin ilçemiz ekonomisine çok ciddi katkısı olacağına inanıyorum. Genç girişimci bir arkadaşımız. Mabel markasını ilçemize getirdi. Ben kendisine hayırlı olsun diyor, bol kazançlar diliyorum. İnşallah  İlçemizde bu tip girişimcileri her zaman destekleyeceğimizi, kapımızın onlara her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum ” dedi.

Konuşmaların ardından işyerini açılışı yapıldı. Açılışa katılanlara işyeri tarafından ikramda bulunuldu.

Açılışa ayrıca Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Ertuğrul Karoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Bekar, CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar