Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ’NDE İÇMESUYU SORUNUNDA SON DURUM

Kuzeyses.com olarak Beşikdüzü merkez ve mahallelerinde içmesuyu ile ilgili genel durumu, yapılan çalışmaları ve çözüm bekleyen sorunları sizin için araştırdık.

Karadağ içmesuyu sisteminden ihtiyacını temin eden mahalleler: Cumhuriyet, Fatih, Nefsişarlı, Adacık, Denizli, Çeşmeönü, Sayvancık, Seyitahmet.

Su gözelerinden ihtiyacını karşılayan mahalleler; Anbarlı, Dolanlı.

Sondaj vasıtası ile içmesuyu temin edilen; Akkese.

Geçtiğimiz yıl kısmen mahalle halkının desteği de alınarak sorunun çözüldüğü mahalleler; Oğuz, Çakırlı, Aksaklı, Ardıçatak.

“Şalpazarı Grup İçmesuyu Projesi” ile Beşikdüzü’nde su ihtiyacı, ilk veya takviye edilerek karşılanacak mahalleler: Beşikdağ, Vardallı, Bayırköy, Çıtlaklı, Zemberek, Takazlı, Yeşilköy.

(Aynı projeye ayrıca içmesuyu altyapısı bulunmayan ve dahil edilen) Dağlıca, Duygulu, Hünerli, Bozlu, Gürgenli, Ağaçlı mahalleleri de dahildir.

(Bu projenin arıtma tesisi, depoları ve boru altyapı çalışmaları da şu anda devam etmektedir.)

Nüfus yoğunluğu yaşanan yaz aylarında ihtiyacın bir kısmı şehir merkezinden su tankerleri ile karşılanan mahalleler: Korkuthan, Kutluca, Resullü, Şahmelik, Kalegüney ve Yenicami Mahalleleri

Özellikle siyasilerimiz, yetkili bürokrat, DSİ ve TİSKİ den, vatandaşlarımızın, projelerin hızlandırılması ve çözüme kavuşturulması noktasında beklentileri söz konusudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar