Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

Beşikdüzü’nde Düğünlerin Yeni Adresi: LİVİO

Beşikdüzü Livio Otel ve Restoran’ın Müdürü Osman Eyüboğlu, pandemi sürecinin kalkmasından sonra yeni bir yapılanma içerisine  girdiklerini söyledi. Eyüboğlu, yeni yapılanmalarla ilgili Kuzeyses Gazetesi Sahibi Ahmet Saraç’a yaptığı açıklamada, “Livio, Beşikdüzü’nün Adacık mevkiinde nezih bir mekan. Denize sıfır konumu, 12 oda ve 35 yatak kapasitesi ve en önemlisi mükemmel kullanım alanı ile bölgeye hizmet veren bir otel restoran konsepti.” dedi.

ÖNCE KURUMSAL İMAJINI YENİLEDİK

Eyüboğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tesisimiz yaklaşık iç ve dış salon olmak üzere toplam 350-400 kişi kapasitesi olan, Turizm Bakanlığı’ndan onaylı iki yıldızlı otel ve restoran. 2020’nin Ekim ayında devranılması ile çalışmalarımıza kurumsal imajını yenileyerek başladık. Devraldığımızda pandemi süreci vardı. Pandemi yasaklarına ve kapatılmamıza rağmen devletimizin bize gönderdiği genelgelere göre hareket ettik. Parça parça olsa da toplamda 11 ay gibi bir dönem kapalı kaldık. Bu zor süreci patronumuz Mehmet Karadeniz sayesinde atlattık.

Yasakların kalkmasıyla yeniden bir yapılanma içerisine girdik. Kadromuzda revizyon yaptık. Tesisi tamamen profesyonelleştirmek adına sürekli çalışıyoruz. Bu yılı geçiş süreci olarak düşünüyoruz. Gelecek yıl daha büyük planlarımız var. Her geçen gün standartlarımızı yükseltiyoruz. Personelimizin eğitimlerine çok önem veriyoruz.

Tesisimizde yakın çevreden avcılarımızın olta ile tutulan balıklarını kullanıyoruz. Pidemiz en kalitelisinden. Eti, Beşikdüzü’nün kalitesi ile anılan güvenilir markasından alıyoruz. Kısacası kullandığımız malzemeler birinci sınıf. Özellikle süt ve süt ürünleri konusunda büyük bir avantajımız var. Tesisin sahibi Mehmet Karadeniz’in, aynı zamanda Yörelez markasıyla üretim yapan peynir ve süt ürünleri fabrikası var.

HAZİRAN’DA DÜĞÜNLERE BAŞLIYORUZ

İlk etapta zaman zaman organizasyonlar yaparken bu yıl konseptimizi genişlettik. Artan talep üzerine hizmetlerimiz içine düğün, nişan, nikah, kına gibi organizasyonları da ekledik. Profesyonel bir hizmet için organizasyon çalışmalarımızda aramıza Kübra Terzi Çetinkaya katıldı. Artık müşterilerimize yemekli, yemeksiz olmak üzere farklı paket seçenekleri sunabiliyoruz.

Konsepti tamamlamak müziksiz olmaz. Canlı müziğe bir standart getirdik. Çok kaliteli müzisyen arkadaşları kadromuza kattık. Gürol Taş, Meltem Karanisoğlu, Piyanist Ercan ve Kemençe Sanatçısı Sebahattin Yanık, Livio’nun dokusu ile mükemmel uyum sağladı.

Bu yıl düğün organizasyonları 1 Haziran 2022 tarihinde başlayacak. Şimdiden rezervasyon almaya başladık. Şuan elimizde birkaç tane var. Düğün, nişan organizasyonları yaparken belli bir kriterler belirledik. Bu kriterler içerisinde 70 kişiye kadar ve  70 ile 120 kişi arası seçenekler var. Yani en yüksek rakamımız 120. Kişi sayısına göre fiyatlandırma var. Yemekli, yemeksiz, müzikli, müziksiz, organizasyonlu, organizasyonsuz gibi paketlerimiz mevcut. Herşeye karar vermek isteyen çiftlerimiz için kişiselleştirme seçenekleri de sunuyoruz.

REZERVASYON İÇİN ACELE EDİLMELİ

Müessesemize ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Rezervasyon için acele edilmeli. Çünkü Beşikdüzü Adacık Mahallesi’ndeki tesisimiz düğün, nikah, kına gibi organizasyonlar yapmak isteyenler için çok ideal bir mekan. Bize 0462 872 02 61 numaralı telefondan, sosyal medyadan ya da www.liviootel.com internet sitemizden ulaşabilirler.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar