Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından  2022-2023 eğitim-öğretim yılı  içerisinde kursiyerlerin yaptığı elemeği, göz nuru eserler düzenlenen yıl sonu sergisi törenle halkın beğenisine sunuldu.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen sergi törenine Kaymakam Ferhat Vardar, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Ertuğrul Karoğlu,  jandarma Komutanı Hamit Taş, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Saygı duşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yücel Oktay; “Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yol üçüncüsünü kutladığımız Hayat Boyu Öğrenme Haftasında Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimizin yoğun emek ve gayretleriyle hazırladıkları yıl sonu sergimize hoşgeldiniz. 2022-2023 eğitim-öğretim yılında merkez binamızda ve mahallelerimizde 288 kursta 3046’sı kadın, 1129’u erkek olmak üzere toplam 4175 kursiyer eğitim almıştır. Bu serginin açılmasında elemeği göznuru yüzlerce ürün ortaya koyan öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimize, ilçemizden ve ilçe dışından sergimizi onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar da konuşmasında, “Geçmişten günümüze şöyle bir baktığımızda halk eğitimi merkezimizde belki de yüzlerce kurs açıldı ve binlerce kursiyerimiz bu zamana kadar burdan eğitimlerini aldılar ve eğitimlerini almaya da devam ediyorlar. Bu yılda 4200 civarında kursiyerimiz ilçemiz halk eğitim merkezinde eğitimlerini aldılar. Ben bu eğitimlerin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından erkek horon ekibinin gösterisinden serginin açılışı yapıldı. Serginin gezilmesinin ardından misafirlere ikram ile program sona erdi. >Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar