Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ MYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’ndan 2021-2022 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler  için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okulun 27.dönem mezuniyet törenine Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Kaymakam Refiki Hüseyin Bozoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar,  Rektör Yardımcısı, Okul Müdürü Ertuğrul Karoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve veliler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ertuğrul Karoğlu yaptığı konuşmada, “Bugün bizim için önemli birgün. Yeni mezunlarımızı, yeni yaşamlarına uğurlamanın coşkusunu, heyecanını ve telaşını birada yaşıyoruz. Kuruluşumuzun 29.yılında, 27.mezunlarımızı uğurlamanın sevinci içerisindeyiz. Bu nedenle oldukça mutluyuz ve gururluyuz” dedi.

Mezun öğrenciler adına dönem birincisi Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencisi Canan Çavuşoğlu bir konuşma yaptı. Çavuşoğlu konuşmasında, “Sevgili arkadaşlarım. Mezuniyet sevincimize ortak olmak için bu özel günü bizlerle paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. İki yıl boyunca verdiğim bu büyük emeğin karşılığını yüksekokulumuzun birincisi olarak aldığım için çok mutluyum ve gururluyum” şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu, konuşmasının ardından, 27. dönem mezunları adına dönem 1.olarak yaş kütüğüne plaket çaktı. Atatürk’ün Gençliği Hitabesini eğitimci-yazar ve radyo-televizyon program yapımcısı Murat Cihan okudu. Hep bir ağızdan mezuniyet andının okunmasından sonra, dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Daha sonra her bölümünden ilk üçe giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Ayrıca Yusuf Öztürk Turnuvasında şampiyon olan ekiplere plaket ve hediyelerinin verilmesinin sonra kep atma töreniyle program sona erdi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar