Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ MYO’DA KAROĞLU DÖNEMİ-Ahmet SARAÇ

Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne atanan Doktor Öğretim Üyesi Ertuğrul Karoğlu yeni görevine başladı.

Doktor Öğretim Üyesi Ertuğrul Karoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Trabzon’da tamamladı. Lisans öğrenimini Atatürk Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’nde tamamladı. Yüksek lisans öğrenimine Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Bölümü’nde başladıktan sonra, çalışmalarını Uniwersytet Gdanski, The Faculty of Economics’de tamamladı. Doktora öğrenimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü’nü bitirerek “Doktor” unvanı aldı. Halen Yönetim ve Organizasyon alanında akademik çalışmalarını devam ettirmektedir. 2010 yılından beri Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’nda görev yapmakta olan Dr. Ertuğrul Karoğlu, üniversitede birçok idari görev üstlenmiş olup, farklı sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yapmaktadır. 2022 yılı itibariyle Trabzon Üniversitesi, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’na müdür olarak atanan Karoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kendisini gazetemizin sahibi Ahmet Saraç, yazarları H. İbrahim Demirci ve Murat Cihan ile ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunduk. Okulun yeni müdürü Dr. Ertuğrul Karoğlu da ziyaretimizde gazetemize yaptığı açıklamada,  “Ben 12 yıldır Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’nda görev yapıyorum ve burada yaşıyorum. Her zaman Beşikdüzü halkıyla içiçeyim. Bu okul,  ülkemizin en önemli meslek yüksekokullarından birisi.  Öğretim görevlisi arkadaşlarımızla birlikte çok iyi bir ekip oluşturduk. Hedefimiz yüksekokulumuzu daha da üst seviyelere çıkarmak. Bunun için hep birlikte elele vererek daha çok çalışacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar