Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

Beşikdüzü Cezaevi’nde Hükümlülere Okul Açıldı

Beşikdüzü Cezaevi’nde Hükümlülere Okul Açıldı

Hükümlü ve tutukluların ıslahı amacıyla Beşikdüzü T tipi Ceza ve İnfaz Kurumu bünyesinde Beşikdüzü Adalet Mesleki Eğitim Merkezi açıldı.

Beşikdüzü Anbarlı Mahallesi’nde bulunan Ceza ve İnfaz Kurumu içerisinde açılan Adalet Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı, Cezaevi Sorumlu Savcısı, Trabzon Başsavcı Vekili, Vakfıkebir Cumhuriyet Başsavcısı, Beşikdüzü Kaymakam Ferhat Vardar, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beşikdüzü Karakol Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, AK Parti İlçe Başkanı, okul müdürleri ve davetliler katıldılar.

Protokol ve Okul Müdürü Kâmil Gürsoy’un konuşmalarının ardından başta Vali İsmail Ustaoğlu ve protokol tarafından okulun açılışı gerçekleştirildi. Hükümlü ve tutuklulara meslek edindirmek, var olan mesleklerini geliştirmek, yarım kalan eğitimlerini tamamlamak ve mesleki yeterliliklerini belgelemek Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayı ile açılan ve halen 6 öğrencisi olan okulda, açık ceza infaz kurumunda barındırılan yükümlülerin izinli oldukları ve izin dönüşü açılacak bölümlerle öğrenci sayısının artacağı belirtildi. Okulun açık infaz ceza kurumu bünyesinde 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 öğretmenler odası, 1 kütüphane ve 3 derslik bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar