Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ 20 YILDIR HASTANE BEKLİYOR

Beşikdüzü ilçesine mutlaka bir hastane kazandırılmalı. Geçmişte BESTT Otel’in hastaneye dönüştürülmesi gündeme geldi, ancak ilgililerin ilgisizliği yüzünden bu gerçekleşmedi. Osman Çakmak adlı bir vatandaş 20 yıl önce hastane için yerimi veririm dedi, sesini duyan olmadı.

Bir gerçek var ki, Beşikdüzü’ne bir hastane gerekli. Bu konuda görüşlerini belirten vatandaşlar, “Beşikdüzü’ne mutlak bir hastane gerekli. Ancak, bu hastane devlet hastanesi olmamalı. Çünkü, yanıbaşımızda bir devlet hastanesi var. İkinci bir devlet hastanesinin  4 km. arayla kurulması biraz lüks olur. İki doktor birinde, üç doktor birinde toplasan ikisi  bir hastane etmeyecekler. Her ikisi de doktor sıkıntısı yaşayacak.

Onun için Beşikdüzü’ne branş hastanesi kurulmalı. Bunun için Hak Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün arkasındaki boş alan uygun. Vatandaştan istimlah edilerek buraya bir hastane yakışır. 2.5 km. yukarıda eski Vardallı İlkokulu’nun olduğu yere bir branş hastanesi olabilir. Ancak önceliğimiz ilçe merkezidir. Bu konuda iktidar temsilcilerine görev düşmekte. Beşikdüzü 20 yıldır bu hastaneyi bekliyor. Bir türlü bu iş becerilemedi” şeklinde konuştular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar