Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ARTIK BU BİNA BİZE YETMİYOR

Beşikdüzü AK Parti ilçe teşkilatı yeni binaya taşınıyor. Yeni  binada da tadilat çalışmaları hızla sürüyor.

Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, konuşla ilgili Kuzeyses Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ahmet Saraç’a yaptığı açıklamada, “2009 yılında Zafer Zeytin’in ilçe başkanlığı döneminde taşındığımız teşkilat binamız artık bize yeterli gelmiyor.

Son dönemlerde partimiz büyüdükçe geliştikçe buranın bize yetmediğini gördük. Toplantılarımız çok kalabalık oluyor, Salon bize yetmiyor. Dışarda, başka yerlerde toplantı yapmak zorunda kalıyoruz. Otopark sorunumuz var. Bir misafirimiz gelse, bir milletvekilimiz gelse aracı caddede kalıyor. Mevcut bina zaman içerisinde de eskimeye başladı. Daha yeni, daha güzel bir yere taşınma gereği duyduk. Daha merkezi, çarşının merkezi giriş noktası olan bir yere taşınmaya karar verdik. Yeni yerimiz daha güzel,  buranın hemen hemen iki üç katı büyüklüğünde. Bu yeri kiraladık. Teşkilatımızı da bu yere taşımaya karar verdik.

Şuanda yeni binamızda tadilat çalışmaları devam ediyor. İnşallah kısa bir zaman içerisinde yeni binamıza taşınıp, 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine yeni binamızda hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar