Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BAŞKAN ERDEM GÖREVİ DEVRALDI

Beşikdüzü ilçesinde beklenen an geldi. Yeni Başkan Burhan Cahit Erdem, düzenlenen devir-teslim töreni ile koltuğa oturdu.

Başkan Erdem, Belediyeye gelişinde Belediye Başkan Vekili Ahmet Karadeniz tarafından karşılandı. Devir-teslim törenine CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Başkanı Mustafa Bak, İlçe Başkanı Ahmet Kıran, muhtarlar ve partililer katıldılar.

Görevi devraldıktan sonra yaptığı konuşmada Başkan B.Cahit Erdem, “Biz şeffaf bir belediye olacağız. Mal varlığımı panoya asacağım. Belediyenin gelir ve giderlerini panoya asacağız. Meclis toplantılarımız canlı yayınlayacağız. Bizim tek düşüncemiz Beşikdüzü’ne hizmet. Bundan önce Beşikdüzü’ne hizmet etmiş, aramızdan ayrılmış Mehmet Gözaçan’a, Hüseyin Ateş’e Allah’tan rahmet diliyorum. Diğer başkanlarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum”  dedi.

İl Başkanı Mustafa Bak da konuşmasında, “Beşikdüzü bizim için çok önemli, çok kıymetli. Beşikdüzü bizimle beraber mutlaka devam etmeli diye yola çıktık. Hakikaten 4 ay boyunca çok büyük mücadele verdik. Biz ilkelerimiz doğrultusunda Beşikdüzü’nde yola devam ediyoruz. Beşikdüzü bundan sonra çok daha güzel işlere imza atacaktır” dedi.

Duygu ve düşüncelerini açıklamak üzere söz alan Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ise,”31 Mart gecesinden itibaren yüreğiniz yerinde duramıyor.  Beşikdüzü ilçesinden iyi haberler gelince çok sevendik. Nitekim Ortahisar ve Beşikdüzü kırmızılık oranımızı çok çok artırdılar. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Beşikdüzü Trabzon’un, Karadeniz’in, Türkiye’nin aydınlık yüzüdür. Şimdi yeni bir hikaye yazma dönemi. Biz şuana kadar hizmet eden belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki Beşikdüzü bundan sonra Türkiye’de başka bir hikayeyle yeralacaktır. Başkanımızın, meclis üyelerimizin, halkımızın bu hikayeyi en iyi şekilde yazacağına inanıyor, yolunuz açık olsun diyorum. Gönülden Beşikdüzü halkını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan ilçe Başkanı Ahmet Kıran da konuşmasında, “Bundan sonra Beşikdüzü siyasetini Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri doğrultusunda yapmaya çalışacağız. Başkanımız burda. Seçmene verdiği vaatleri yapmanın peşinde olacak. Belediye görev yapacak, biz siyaset yapacağız. Biz belediyenin yapacağı işlere karışmayacağız, belediyede bizim siyasetimize karışmayacak” dedi.

Daha sonra meclis üyeleri tarafından Belediye Başkanı Cahit Erdem’in talimatıyla makam odasının kapısı söküldü. Hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle program sona erdi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar