Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BAŞARILI ÖĞRENCİLER YEMEKLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Beşikdüzülü işadamı Mehmet Taş’ın desteğiyle GüngörenTrabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz tarafından Beşikdüzü Merkez Ortaokulu Hırçın Dalga robotik kodlama sınıfı öğrencilerine başarılarından dolayı akşam yemeği verildi.

Beşikdüzü Topaloğlu Et Restaurant’ta verilen yemeğe Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık,  Beşikdüzü Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, Beşikdüzü Merkez Ortaokulu Müdürü Selman Erdem, İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman, daire amirleri, davetliler ve öğrenciler katıldılar.

Sunuculuğunu Kaptan Yusuf’un yaptığı programda İşadamı Mehmet Taş, 2018 yılında merhum babası Hacı Seyfullah Taş adına Beşikdüzü Merkez Ortaokulu’nda yaptırdığı robotik kodlama sınıfının başarıları dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı açılış konuşmasında, “Bu programı öğrencilerimiz için yapmıştık. İlimizin, ilçemizin değerli insanları da aramızda olsun istedik. Buraya katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz da konuşmasında, “Biz Güngören Trabzonlular Derneği olarak kurulmuş olduğumuz 2016 yılında beri gerek Güngören’de, gerek Güngören dışındaki  hemşehrilerimiz için buna benzer programlar yapıyoruz. Güngören, Trabzonluların Trabzon dışında en kalabalık olarak yaşamış olduğu, aynı zamanda en çok Trabzon derneğinin bulunduğu yer. 25 tane derneğimiz, 35 bin Trabzonlumuz var. Onlarla birlikte bu şekilde yılda 3-4 defa bir araya geliyoruz, bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Bugün kıymetli yönetim kurulu üyem Mehmet Taş kardeşimizin rahmetli babası adına yaptırmış olduğu sınıf ve bu sınıfın almış olduğu dereceler vesilesiyle hem de sizinle danışabilmek için bu yemeği tertip ettik. Ben maddi manevi yapmış olduğu katkılardan dolayı Mehmet Beye teşekkür ediyorum. İnşallah bu sınıflar gibi her ilçemizde sınıflar yaparız” şeklinde konuştu. Robotik kotlama nedir? Bununla ilgili robotik kotlama sınıfı öğretmeni Şinasi Türkmen’in verdiği bilgilerin ardından sınıfın takım kaptanı tarafından işadamı Mehmet Taş’a teşekkür plaketi verildi. Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un yaptığı teşekkür konuşmalarından sonra Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar da konuşmasında , “ Bu güzel program için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İşadamlarımıza çok kıymetli çalışmalar düşüyor. Mehmet Taş Beyefendi kendisi elini taşın altına koydu ve böyle bir sınıfın  meydana getirilmesi noktasında çok kıymetli bir çalışma ortaya koydu. Ben özellikle İstanbul’da,  Ankara’da ,  Trabzon’un dışında olan, hatta Trabzon’da olan işadamlarımızın eğitimle ilgili yapacağı katkılarda bizler de destek olacağımızın sözünü burada vermek istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, başarıdan başarıya koşan robotik kodlama sınıfı öğrencilerine ve protokole  işadamı Mehmet Taş tarafından alınan hediyelerin verilmesiyle program sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar