Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

B.YEŞİLKÖYSPOR’DAN MUHTEŞEM GECE

Trabzon 1.Amatör Kümede mücadele veren bölgemizin güçlü takımlarından Beşikdüzü Yeşilköysor Kulübü tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi” düzenlendi.

Aşiyan Düğün Salonunda düzenlenen ve sunuculuğunu Kaptan Yusuf’un yaptığı gecenin açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Alparslan Gündoğdu yaptı. Gündoğdu konuşmasında, “Bugün burada, bir araya gelerek Beşikdüzü’nün yerel takımı Beşikdüzü Yeşilköyspor’a yardımlaşma ve dayanışma amacıyla bulunuyoruz. Beşikdüzü Yeşilköyspor, Beşikdüzü’nün gurur kaynaklarından biridir. Bu kulüp, yıllardır ilçemizde sporun gelişimi ve gençlerimizin sporla buluşması için önemli bir rol üstleniyor. Kaynaklarının kısıtlı olmasına rağmen, Beşikdüzü Yeşilköyspor büyük bir azimle mücadele ediyor ve başarılar elde ediyor. Ancak, bir spor kulübünün ayakta kalması ve büyümesi, sadece kendi iç kaynaklarıyla mümkün değildir. Bu noktada, değerli sivil toplum örgütlerimizin ve destekçilerimizin yardımı büyük önem taşımaktadır. Sizlerin desteğiyle, Beşikdüzü Yeşilköyspor’un daha da ileriye gitmesi ve genç sporcularımızın yeteneklerini geliştirmesi mümkün olacaktır. Hepimiz, Beşikdüzü’nün gücünü ve dayanışmasını hissettirerek elimizden geleni yapalım. Birlikte, Beşikdüzü Yeşilköyspor’a yeni zaferler kazandırmak ve genç sporcularımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çalışalım” dedi.

Ardından B.Yeşilköyspor kurucularından Erdal Dilli de kürsüye gelerek Beşikdüzü Yeşilköyspor’un çalışmalarını dünden bugüne sıraladı.  Konuşmalardan sonra konser bölümüne geçildi. İlk olarak Muhammet Güner sahne aldı. Güner’in konserini tamamlamasıyla Beşikdüzü Belediye Başkan Adaylarına isimleri yazılı Beşikdüzü Yeşilköyspor forması hediye edilerek açık artırmayla top, futbolcuların imzaladığı Trabzonspor forması, Beşikdüzüspor ve B.Yeşilköyspor’un renklerinden oluşan ortak 3 tablo ve Beşikdüzü fotoğrafı sahiplerine teslim edildi.

Açık artırmanın bitiminde konsere devam edildi. Özkan Pekin, Şerif Topal ve Efe Karagüzel sahne aldılar. Salonu dolduran davetliler geç vakitlere kadar horonla eğlendiler.

Geceye İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Beşikdüzü Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Ramis Uzun, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, AK Parti-MHP ittifakı Belediye Başkan Adayı Barış Öztürk, CHP Belediye Başkan Adayı B. Cahit Erdem, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Fuat Gözaçan, Bağımsız Türkiye Partisi Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi, DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Öztürk, Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı İsa Kahraman, MHP İlçe Başkanı Doğukan Zıp, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar