Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

B.YEŞİLKÖYSPOR FARKLI KAZANDI

Trabzon 1.Amatör Küme’de Beşikdüzü İlçe Stadyumunda oynanan maçta, iki golü sayılmayan Beşikdüzü Yeşilköyspor, Çarşıbaşı Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek lige 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı.

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR: 3

ÇARŞIBAŞI BELEDİYESPOR: 0

HAKEMLER: Murat Şener *** A.Tolga Komar *** M.Selenga Mısır ***

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR: Okan ** Abdulmelik *** Vatan Mustafa **** Kaan **** Ufuk ***(Dk.87 Yunus Emre*) Onurcan **** Nurullah ** Muhammet *** (Dk.54 Durdu*)Mehmet ****(Dk. 87 Nazmi Can*)Mahmutcan **** Yusuf ****

ÇARŞIBAŞI BELEDİYESPOR: M. Emre *Yusuf*( Dk.84 K.Eren *) Oğuzhan * M.Eren * M.Yiğit * Emirhan * *Ali Kerim **

Bedirhan * Tunahan** Göksu ** Arda *(Dk. 78 Barış)

GOLLER: Dk.24 Mahmutcan, Dk. 64 Onurcan, Dlk. 79 Yusuf (B.Yeşilköyspor)

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un da izlediği maça Beşikdüzü Yeşilköyspor’un vuruşuyla başlandı. Özellikle ilk 20 dakikada her iki tarafta tutuk bir oyun ortaya koydu. Beşikdüzü Yeşilköyspor, 24.dakikada Mahmutcan’la 1-0 öne geçtikten sonra her dakika üstüne koyarak rakibinden daha güzel bir futbol oynamaya başladı. İlk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı her iki takımda bir süre ortada çok top kaybı yaşadı. Özellikle 60.dakikadan sonra B. Yeşilköyspor ağırlığını hissettirmeye başladı. Girdiği pozisyonları gole çeviremedi.

Çarşıbaşı Belediyespor ilk ciddi tehlikeli atağını 61.dakikada gerçekleştirdi. Gollük vuruşu Yeşilköyspor defansına çarparak beraberlik sayısına dönüşmedi.  64.dakikada Onurcan, cezasahası içinden güzel bir vuruşla durumu 2-0 yaptı.

79. dakikada Mehmet’in kullandığı serbest vuruştan gelen topu Yusuf kalecinin uzanamayacağı alt köşeye göndererek maçın sonucunu belirledi:3-0

Özellikle Mahmutcan, topla fazla oynamayı bırakıp pas verseydi inanın maç sonucu çok daha farklı olabilirdi. Beşikdüzü Yeşilköyspor gelecek vadederken, Çarşıbaşı Belediyespor bu futboluyla iyi bir sinyal vermedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar