Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ASFALT TESİSİNİN HİÇ BİR ZARARI OLMAMIŞTIR

Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı İsa Kahraman, Kuzeyses Gazetesi Sahibi Ahmet Saraç’a yaptığı açıklamada,  Beşikdüzü – İskenderli – Tonya yolu yapımı için kurulan asfalt plent tesisi çalışmalarını tamamlamış ve söküm işlemi başlamıştır dedi.

Bu tesis aynı zamanda ilçemizin ve Büyükliman havzasının yol asfalt çalışmalarında da önemli bir yardımcı destek görevi gördüğünü belirten Başkan Kahraman, “Planladığımız şekilde başlatılan tesisin sökülüp taşınması işlemi ; söz verdiğimiz sahil projemiz için bir başlangıç anlamı taşımaktadır .

Bazı sosyal medya hesaplarından yapılan manipülasyonlara istinaden bilinmesi gereken en önemli husus şudur: Doğalgaz ile çalışan bu tesisin bugüne kadar ilçemize hiçbir kimyasal zararı dokunmamıştır. Tekraren bilinmesini isterim ki bu tesis doğalgaz ile çalışmaktadır.

Tesisin sıcak hava bacasından çıkan buhar ile her kış olduğu gibi şehrin tamamını kaplayan kalorifer dumanını birbirinden ayıramayan ve maksatlı paylaşımlar yaparak ilçemize ve bölgeye hizmet üretmiş bu tesisi kötülemeye çalışanları , Beşikdüzü halkının üstün ferasetine havale ediyorum.

Yaz sonuna kadar tamamını bitirecek olduğumuz doğal gaz çalışmalarımızla birlikte ilçemizi her kış yaşadığı bu hava kirliliğinden de inşallah kurtarmış olacağız.

Kim ne derse desin ; biz Beşikdüzü için çalışmaya ve  hizmet üretmeye devam edeceğiz “ şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar