Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

AMACIMIZ HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik hayvan sevgisinin aşılanmasına yönelik hazırlanan proje gerçekleştirildi.

Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Eda Bölük Demir, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerin akademik projeler ürettikleri Yönlendirilmiş Çalışma dersi kapsamında Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik hayvan sevgisinin aşılanması, öğrencilerin sokak hayvanlarına bakış acılarının öğrenilmesi ve geliştirilmesi hedefleri doğrultusunda öğrenciler ile yaptığı projede, okul kampüsüne kedi evi ve kuş yuvaları yerleştirildi. Bu sayede Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’nun hayvan sever üniversitesi özelliğinin artırılması sağlanmaya çalışıldı.

Öğrencilerimiz ile birlikte, sokakları paylaştığımız sokak hayvanlarının dahi haklarının olduğu, onların da yardıma ve bakıma ihtiyaç duyabilecekleri konusunda bir bilinç oluşturmaya kara verdik ve projemizi uyguladık.

Projemizi uygulama aşamasında bizlere desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Karoğlu ve okul idaremize teşekkür ederim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar