Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ALLAH AYIRMASIN

TONYA(Kuzeyses)-Vakfıkebir Aydın ailesinden kemençe ustası Yakup Aydın ve Fatma çiftinin  güzel kızları Şenay Aydın ile Tonya Uzun ailesi emekli Polis Memuru Erdal ve Fatma çiftinin yakışıklı oğlu,  Uzman Çavuş Turgay Uzun, Tonya Çayıriçi Mahallesi’nde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Çayıriçi Değirmendüzü mevkiinde yapılan düğüne Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya eski Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Belediye Meclisi üyeleri ve davetliler katıldılar. Çim zeminde kemençe, davul-zurna ve müzik eşliğinde saatlerce oynayarak eğlenen gelin-damat ve davetliler, takı merasiminden sonra yavaş yavaş evlerine mutlu bir şekilde döndüler.

Tonya Belediyesi’nden kiralanarak üç gün önce hizmete açılan tesiste ilk düğünü ağabeyisinin oğluna yaptıklarını belirten işletme sahibi Muhammet Uzun, önümüzdeki yıl burayı tesis yönünden daha da zenginleştireceklerini belirtti. Daha önce bu alanın kapanan Çayıriçispor Kulübü’nün idman sahası olduğu belirtildi.

Kuzeyses Gazetesi ailesi olarak yeni evlenen çiftlerimizi Allah bir yastıkta kocatsın diyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar