Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

AKŞENER’DEN BEŞİKDÜZÜ ÇIKARMASI

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan sonra, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de , seçim çalışmaları kapsamında Trabzon ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlara önemli açıklamalar yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Erkan Beşikdüzü’ne gelişinde meşalelerle ve horon ekibiyle karşılandı. Milletvekili Yavuz Aydın da horona girerek bir süre ekiple birlikte horon oynadı.

Akşener, Çakmak Cami önünde oluşan kalabalığa hitap etti. Partisinin  Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Fuat Gözaçan’ı halka tanıttı. Genel Başkan Akşener, Belediye Başkanı Fuat Gözaçan’dan hazırladığı projeleri halkla paylaşmasını istedi. Gözaçan, seçildiği taktirde yapacağı çalışmaları halka okudu. Genel Başkan Akşener,gerek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkana, gerekse Beşikdüzü Belediye Başkan Adayına sahip çıkılmasını istedi. Akşener konuşmasının ardından bir süre esnaf ziyareti yaptı. Daha sonra Yomra ilçesine, oradaki programından sonra da Ankara’ya döndü. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar