Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ADAY ADAYI NEZOR PROJELERİNİ ANLATTI

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü esnaflarından deneyimli siyasetçi Akın Nezor, İyi Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.

Basın toplantısına İyi Parti İlçe Başkanı Serkan Dübüş, parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldılar.

İlçe Başkanı Dübüş açış konuşmasında; 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin değerli Beşikdüzü halkımız için, Beşikdüzü Belediyesi ve muhtarlarımızı için ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi. Başkanın konuşmasının ardından söz alan aday adayı Akın Nezor, neden aday adayı olduğunu, aday olması halinde düşündüğü projelerle ilgili basına açıklamalarda bulundu. Aday adayı Nezor,  “Akın Nezor, geçmişten siyasi tecrübesi ile birikimi var. Beşikdüzü’nün sorunlarını biliyor, eksikleri görüyor, çözüm yollarını biliyor, Bunları Beşikdüzü halkına nasıl yansıtacağımızı göstermemiz lazım diye aday adayı oldum

Neler yapmak istiyorum:

Başlıklar halinde söylemek istersek birincisi olmazsa olmaz, ilçemizin turizme ihtiyacı var. Kalkınmamızın önünü açacak olan turizmdir. İki, ilçenin görünümünü güzelleştireceğiz. Bitmemiş hiçbir binaya ruhsat vermeyeceğiz. Üç, sahil dolguları. Sahili doldurarak Beşikdüzü’müzü sahille buluşturacağız. Dört, 20 yıldır msöz verilipte yapılamayan hayvan barınağını yapacağız. Beş, ilçeye halı sahalar yapacağız. Altı,  enaz üç tane taziye çadırı kuracağız. Yedi, mahalle yollarımızdaki eksikliklerin giderilmesi için asfalt şantiyesi kuracağız. Asfaltlanmamış yol kalmayacak. Sekiz,  mahallelerimizin su sorunlarını çözeceğiz. Dokuz, bir türlü aşamadığımız imar sorununu çizeceğiz. On, imara açılmış yerlerimiz var. Altyapıları yok. Onların altyapıların bizzat belediye olarak biz yapacağız. On bir, şehrimizin sokak ve caddelerinin durumu ortada. Tamamen bu kaldırım taşlarını değiştireceğiz. On iki, aydınlatma sorunumuz var. İlçemize gece bir karanlıktan girip diğer karanlıktan çıkıyoruz. Adam Beşikdüzü’nü bulabilmek yirmi kere telefon açıyor. Güzel bir aydınlatma ile Beşikdüzü ilçemizi göstermemiz lazım. Aydınlanmamış mahalle ve sokaklarımız kalmayacak. On üç, Çocuk oyun parkları yapacağız. On dört, sahilde yapancılara satılmış bir yerimiz var. Başıboş kalmış bir yer. Ya Belediye bünyesine burayı alacağız ya da adamlara yapılması gerekin yap diyeceğiz. Bu da olmazsa etrafını çevirip koruma altına alacağız.  On beş, doğal meselesi. Hükümet bu konuda gerekeni yaptı. Ancak, Beşikdüzü sokakları hep yıkıldı, çamurdan kurtulamıyoruz Plansızlık var. Belediye olarak bunların takipçisi olacağız. On altı, Beşikdüzüspor ve Yeşilköyspor’u hakkettiği yere taşıyacağız. On yedi, muhtarlarımıza prefabrik ofis yapacağız. On sekiz, aşevi yapacağız. Bir belediye mutfağı kuracağız. Yoksul enaz 500 aileye sıcak yemek vereceğiz. On dokuz, festivali yeniden yapacağız. Üç gün değil tam bir hafta festival yapacağız.

Olumsuz bir tabloda Beşikdüzü halkını haberdar edeceğiz. Yirmi, önem verdiğimiz konulardan bir tanesi de eğitim. Bir fakültenin mücadelesini vereceğiz. Yirmi bir, doğaya önem vereceğiz. Bütün bunları yaparken de doğamızı yoketmeyeceğiz. Beş yıl içinde bu sorunların çözdüğümüzde inanın Beşikdüzü ilçemizi çekim merkezi haline getireceğiz. Bütün bunlar yapılamayacak zor işler değil” dedi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar