Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

41 Yıl Üzerine Emekli Oldu

Karabayır Emekli Oldu

Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhammet Karabayır, 1980 yılında başladığı öğretmenlik mesleğinden 41 yıl üzerine 20 Aralık 2021 günü emekli oldu.

Mesleğe 1980 yılında Şalpazarı İlçesi Çamkiriş Mahallesi İlkokulu’nda başladı. 1989 yılında Şalpazarı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün kurucu müdürü olarak 2010 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu müdürlüğüne atandı. 2014 yılında Şalpazarı Atatürk İlkokulu müdürlüğü görevini yürüttüğü sırada 2019 yılında Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine getirildi. Bu görevi yürüttüğü sırada da yaş haddinden 41 yıl 9 ay 16 gün üzerine emekli oldu.

“Hiç kimseye ayrımcılık yapmadım”

Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhammet Karabayır, emekliliğinin son gününde gazetemize yaptığı açıklamada, “1980 yılı mart ayından itibaren milli eğitim camiasında 9 yıl öğretmenlik, diğer yıllarımı idareci olarak çalıştım. 41 yıl, 9 ay, 16 günlük süre içerisinde sayısız öğrenciler yetiştirdik. İdarecilik ve öğretmenlik dönemimde insan yetiştirme bilinci içerisinde çalıştığımdan hiç kimseye ayrımcılık yapmadım. Bulunduğum makam ve mevkide hiçbir zaman siyasi davranmadım.

Öğretmenler olsun, veliler olsun, öğrenciler olsun eşit davranmaya çalıştım. Bundan dolayı da çok sevildim ve görevimde uzun süre sekteye uğramadan her kademede görev yaptım. Mesleğimi seviyorum. Devlet beni emekli etmeseydi bir süre daha çalışırdım. O enerjiyi kendimde görüyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar