Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

19 MAYIS’I KUTLADIK

 

Ahmet SARAÇ

Beşikdüzü İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104.yılı kutlama  törenleri Doğu Gözaçan Parkı’ndaki Atatürk anıtına Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kocaman tarafından çelenk sunumuyla başladı.

Daha sonra İlçe Stadyumuna geçildi. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yaren Bektaş, “Büyük Önder Mustafa Kemal’in liderliğinde başlamış olan bu mücadele bugün hala onur ve gururla kutladığımız bayramımızdır. Sonsuza kadar da öyle kalacaktır.19 Mayıs gençlik, gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir”  dedi.

Çeşmeönü Ortaokulu müzik öğretmeni Serpil Öksüz Yalçın tarafından hazırlanan müzik dinletisi gerçekleştirildi. İlçe Spor Müdürlüğünün tekvando ve Halk Eğitimi Merkezi’nin hazırladığı erkek halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından mas ve bilek güreşi gösterisi yapıldı.

İlçede yapılan çeşitli spor etkinliklerinin ödül töreninin ardından Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando ekibi eşliğinde yapılan tören geçişi ile kutlama programı sona erdi.

Programa Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Ertuğrul Karoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Hamit Taş, Beşikdüzü Cezaevi Bölük Komutanı Emre Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Cumur Bekdemir, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar