Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ ŞALPAZARLILAR’DAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Beşikdüzü’ndeki Şalpazarlılar’dan, bilhassa gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız değerlendireceği, çok amaçlı bir salonun açılışı yapıldı. Ardından, dayanışma yemeği olarak kahvaltı  ikramında bulunuldu.

Beşikdüzü – Şalpazarı, Ağasarlılar; Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şükrü Uçar: “Bir kapının iki yüzü gibi, yayla göçlerimizin yapıldığı yıllardaki misafirperverliğimize nazire yaparcasına, bizleri Beşikdüzülü gören, Trabzon’un incisine teşekkür ederiz.” diyerek sözlerine başladı.

Toplum yararına, ortak amaçlar doğrultusunda, birlikte hareket edebilme yetisini kazanma adına, Şalpazarılılar’ın, Beşikdüzü’nde güven ve huzurla bir araya gelip; kadınların, gençlerin hemhal edebilecekleri, üretim yapabilecekleri, hayal kurup birbirleri ile paylaşabilecekleri, hem alan el hem veren el olabilecekleri, sosyalleşirken kötü alışkanlıklardan korunabilecekleri, seslerini duyurabilecekleri, çok amaçlı mekanımızı, coşkuyla hizmete açtık. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Açılış ve ardından dayanışma kahvaltısına, konuşmaları ve iştirakleri ile  Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Beşikdüzü Kaymakamlığı, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özendi, İlçelerin Siyasi Başkan ve temsilcileri katıldılar.

Kuzeyses ailesi olarak bizler de, tüm katılımcılara, kattıkları pozitif değer için teşekkür eder, başarılar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar