Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DÜZLÜK’TE AİLELER CAMİDE BULUŞTU

Mithat GÜDÜ

VAKFIKEBİR –Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’ne bağlı Düzlük Mahallesi Abdulkadir Geylani Camii ve Külliyesi’nde “Cuma geceleri ailece camide buluşuyoruz” etkinliği düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bölge din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan akşam namazının ardından Yâsin Sûresinin okunması ile başlayan program İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ün sohbeti  ile devam etti. Yazılı olarak gelen soruları cevaplandıran Müftü Küçük’ü vatandaşlar dikkat ve heyecanla dinlediler. Daha sonra duâ yapılarak yatsı namazının kılınmasından sonra hasta olması dolayısıyla programa katılamayan cami görevlisi Mustafa Yıldız adına Düzlük Mahallesi Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Yıldız katılım sağlayanlara caminin müştemilatında yemek ve çay ikramında bulundu.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, programı organize eden İmam Hatip Halil İbrahim Yıldız başta olmak üzere katılım sağlayan iş adamlarına, din görevlilerine ve mahalle halkına teşekkür etti.

Organizasyondan cemaatin son derece memnun olduğunu belirten İmam Hatip Yıldız da, her cuma gecesi camide “Cuma geceleri ailece camide buluşuyoruz” etkinliğinin yapılacağını söyledi. İmam Hatip Yıldız, başta İlçe Müftüsü Şükür Küçük olmak üzere, meslektaşlarına ve mahalle halkına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar