Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜLÜ ANTRENÖRLERİMİZ

Futbol, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük kitlelere hitap eden en büyük spor dalıdır. Bir zamanlar Beşikdüzü ilçesinde de  gençler futbolla yatıp futbolla kalkmışlardır.

İlçede futbolun sevilmesinde Beşikdüzüspor ‘un büyük katkısı olmuştur. Özellikle 80’li ve 90’lı yıllarda kaymakamlarımızın da teşviki ile  ilçede düzenlenen turnuvalarla futbol, yaşamın bir parçası haline gelmiştir.

Beşikdüzü’nde bir çok profesyonel futbolcular yetiştiği gibi bir çok antrenörde yetişmiştir. Bunların başında İstanbulspor’u 1.ligde şampiyon yapıp süper lige  çıkaran ve halen görevine devam eden Osman Zeki Korkmaz gelmektedir.

Beşikdüzü’nden profesyonel ve amatör liglerde mücadele vermiş , daha sonra antrenör olmuş  bir çok hocalarımız vardır. Ekrem Al, Aşkın Dilli, Gökhan Uzungüngör, Hasan Al, Özgür Cinel, Muhammet Çıtlak ve şuan Eynesil Belediyespor’un başında olan Hasan Uğur Kardal aklımıza gelenler arasındadır. Belki gözümüzden kaçan ya da Beşikdüzülü olduğunu bilmediğimiz hocalarımız da vardır.

Bu hocalarımızın varlığı bizlere gurur veriyor. Kendilerini Kuzeyses Gazetesi adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu sayıların artmasını dileğiyle, selam ve sevgiler sunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar