Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

OĞUZLULAR’DAN MUHTEŞEM GECE

Beşikdüzü Oğuz Köyleri Kadırga Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi” düzenlendi.

Aşiyan Düğün Salonunda düzenlenen geceye Beşikdüzü Kaymakam Vekili Şalpazarı Kaymakamı Z. Murat Şahan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, İyi Parti GİK Üyesi Yavuz Aydın, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet Gören, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kıran, İyi Parti İlçe Başkanı Serkan Dübüş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Doğukan Zıp, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Zeytin, davetliler ve Oğuzlular katıldılar.

 

Sunuculuğunu Denizli Mahallesi Muhtarı Kaptan Yusuf’un yaptığı gecede Beşikdüzü Merkez İlkokulu erkek halkoyunları ekibi, Mustafa Kılıç’ın kemençesi eşliğinde yaptığı gösterinin ardından kürsüye gelen Oğuz Köyleri Kadırga Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncer Uzunboy; “Oğuz Köyleri Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesine hoşgeldiniz. Oğuz Köyleri Kadırga Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kültürel değerlere önem vermekteyiz. Her alanda yaşamak için mücadele vermekteyiz. Dernek olarak ilçemizde, bölgemizde ve Kadırga Yaylamızda bir çok etkinliklerimiz olmuştur. Bu etkinliklerde Beşikdüzü’müzü öne çıkarmak için yaptığımız çalışmaları bundan sonra da sürdüreceğiz. Düzenlediğimiz bu geceye büyük destek sağlayan başta Beşikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Ramis Uzun’a, gurbette bulunan işadamlarımıza, sponsorlarımıza, Beşikdüzü esnaflarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, emeği geçen herkese yönetim kurulu adına teşekkür ederim.” dedi.

İşleri dolayısıyla geceye geç katılan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise, “Oğuz Derneğimizin düzenlemiş olduğu Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesinde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti  belirtmek isterim. Böyle güzel bir geceyi organize ettiği için başta Dernek Başkanımız Tuncer Bey olmak üzere, yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha nice güzel günlerde, daha nice güzel gecelerde birlik ve  beraberlik içinde  olmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılar sunuyor, iyi eğlenceler diliyorum”  şeklinde konuştu.

Oğuz Köyleri Kalkınma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği eski başkanı aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi eski  ilçe başkanı Bahattin Yılmaz, geceye katılan sanatçılarla ve misafirlerle ilgilenerek derneğin gecesine destekte bulunması Dernek Yönetim Kurulunu memnun etti. Gecede Işıl Işıl, Tufan Bilgili, Olgun Yayla, Hayrullah Karagöz, Cengiz Selimoğlu ve Onay Şahin sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattılar. < Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar