Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MİLLETVEKİLİ YAVUZ AYDIN TBMM’DE YEMİN ETTİ

Başarılı iş insanı Yavuz Aydın siyasete atılarak İyi Parti’den Trabzon Milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda yemin ederek göreve başladı.

Yavuz Aydın, 1972 Vakfıkebir doğumludur. Beşikdüzü Merkez İlkokulu, Vakfıkebir İmam Hatip Ortaokulu ve Beşikdüzü Ticaret Lisesi’nde orta öğrenimini tamamladı. Halen yerel yönetim alanında üniversite eğitimini sürdürmektedir. Aile şirketleri ile sağlık, turizm, inşaat alanlarında uzun yıllardır iş dünyasında faaliyet göstermektedir. Yavuz Aydın evli ve üç çocuk babasıdır.

Trabzon İşadamları ve Bürokratlar Derneği – TİAB, Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği – BEŞDER, Sağlık işverenleri Derneği – Seis, Beşikdüzüspor’da başkan ve üyelikler yapmıştır. Trabzonspor kongre üyesidir.
Farklı STK’larda üyelikleri de vardır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yemin töreni ile göreve başlayan bilhassa kabinede Trabzon kökenli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Oraloğlu’na

Trabzon milletvekilleri
Adil Karaismailoğlu AK Parti
Mustafa Şen AK Parti
Yılmaz Büyükaydın AK Parti
Vehbi Koç AK Parti
Sibel Suiçmez CHP ve
Yavuz Aydın’a, İyi parti

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki tüm vekil ve bakanlarımızın, temsil ve hizmet bağlamında başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar