Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ’NDE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI YENİDEN BAŞLADI

Ana doğalgaz altyapısının Beşikdüzü’ne ulaşmasının ardından okullar ve sitelerin yoğun olduğu vardallı Mahallesi’nde, 2 yıldır pilot bölge olarak doğalgaz kullanılıyor.

İkinci etap çalışması, şehir içi ana hat için Halk Eğitim Merkezi ile Öğretmenevi arasına çalışmalar yapılmış, yüklenici firma bu aşamada aralık 2022’de işten çekilmişti.

Haziran 2023 itibarıyla yapılan ihaleyi kazanan yeni yüklenici firma doğalgaz çalışmalarına Vakfıkebir bağlantısı ile başladı. Taahhüt edildiği kadarıyla ana hat Halk Eğitim Merkezi ile Nefsişarlı Mahallesi arası 7 kilometre ve ara sokaklar toplamı 22 kilometre olacak şekilde, doğalgaz altyapısı işler hale getirilecek. Sonrası dönemde komşu ilçelerde de çalışmaların yürütüleciği umuluyor.

Müstakil daireler, iş yerleri, kooperatifler, siteler ve resmi kurumlar bu aşamada, bina önlerine ana kutulara gelecek olan doğalgazı, doğalgaz tesisat ve kombi kurulumu yapan firmalar ile anlaşarak, kullanılır duruma getirecekler.

Resmi abonelik işlemlerinin tamamlanmasıyla son bulacak bu kurulum işlemi, kalite, fiyatlandırma gibi bir dizi planlı süreci uygulamayı gerektiriyor.

Tüm vatandaşlarımızın kaliteli ve İhtiyaca cevap verecek hizmet almasının gereğine inanıyoruz. Bu aşamada bir an önce çalışmaların tamamlanmasını umuyoruz.

Düşük fiyatlandırmayla, mutfak, banyo ve kaloriferde kullanacak doğalgazın yaşanan çevre kirliliğini de azaltması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar